1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da ADD, Metin Atasaral ile yeniden
Pazar'da ADD, Metin Atasaral ile yeniden

Pazar'da ADD, Metin Atasaral ile yeniden

Pazar’da Atatürkçü Düşünce Derneği 3. Olağan kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Metin Atasaral oybirliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

A+A-

NACİ GÜVEN
Şube binasında gerçekleştirilen olağan kongrede Divan Başkanlığı'na Bayram Ali Morgül getirilirken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasına müteakip konuşmalar yapıldı.

Mevcut başkan Metin Atasaral, tek listeyle girdiği seçimlerde 137 delegeden, kongreye katılan 54’ünün oylarıyla yeniden başkan seçilirken yönetim kurulu asıl üyelikleri de İshak Kara, Avni Şirin, Ali Kemal Özdilek, Nihat Hacısalihoğlu, Lütfü Bekiroğlu ve Ali Şimşek’ten oluştu.

add4.jpg

Denetim kuruluna, Kenan Vardal, Hakan Doruk ve Adnan Arnavutoğlu, disiplin Kuruluna ise M. Ali Barış, Erdoğan Bozacı ve Erdoğan Bakoğlu seçildi.

Metin Atasaral, Kurucu başkanı olduğu Pazar Atatürkçü Düşünce Derneği’nde 3. kez seçildiği için çok mutlu olduğunu belirterek, delegelere teşekkür etti.

add3.jpg

Atasaral, yaptığı konuşmada, “Laik Cumhuriyetin 88. yılında toplumumuzu karanlığa gömmek isteyen iç ve dış odakların oyununu bozmak için yılmadan çalışacağız. Atatürkçü Düşünce Derneği; Türkiye’nin tüm sorunlarına çözüm sunacak, çözüm üretebilecek ve kamuoyu yaratabilecek en güçlü demokratik kitle örgütüdür” dedi.

add2.jpg

Türkiye üzerinde oynanan bütün oyunların farkında olduklarını söyleyen Atasaral, “Üniter devlet yapımızı oluşturan bütün yapı taşlarını ayrılmaz bir parçamız olarak kabul ediyoruz. Ülkemizi her türlü iç ve dış tehlikelere karşı korumak üzere çalışacağız. Devletimizin kuruluş felsefesi Atatürkçü düşünceden, var olan sapmaları tekrar yerine oturtmak için saptıranlarla mücadele etmek birinci görevimiz olacaktır” şeklinde konuştu.

add1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum