1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da afetin yaraları sarılıyor
Pazar'da afetin yaraları sarılıyor

Pazar'da afetin yaraları sarılıyor

Hafta sonu Rize'de aşırı yağışlar nedeniyle bir çok yerde heyelanlar yaşanırken tek teselli can kaybı yaşanmaması oldu. Pazar ilçesinde de meydana gelen heyelanlar yerinde incelendi.

A+A-

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacı ile birlikte Başköy ve Suçatı köylerini ziyaret etti. 

hyln1-005.jpg

Bölgede yaşanan sağanak yağışların ardından köylerde toprak kayması meydana gelen yerlerde ve kapanan yollarda incelemelerde bulunan Kaymakam Terzi, yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Çalışmalar ile ilgili Özel idare Müdürü Mustafa İmamoğlu'ndan bilgi aldı.

hyln5.jpg

Pazar'ın Hemşin tarafındaki köyleri Suçatı ve Başköy köylerinin afetten en çok etkilenen bölgeler olduğuna vurgu yapan Rize İl Genel Meclisi Başkan Vekili Rasim Çorbacı, "Bu iki köy dışında yine Kayağantaş köyümüzde yaşanan heyelan nedeniyle kapanan yol açıldı. Değişik noktalarda çökme ve heyelanlar var. Kapanan yollar vardı. Özel İdare ekiplerimiz 2 gündür aralıksız çalışıyor. Şu an bile çalışma halindeler. Başköy'de yerleşim yeri bitişiğindeki bir mevkide ciddi toprak kayması yaşandı. Burayla ilgili de özel bir çalışma olacak. Şu an itibariyle kapalı yolumuz yok. Şükür bu afeti can kaybı yaşanmadan atlattık." dedi.

hyln4-002.jpg

hyln3-005.jpg

hyln2-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum