1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da AK Parti proje tanıtım toplantısı
Pazar'da AK Parti proje tanıtım toplantısı

Pazar'da AK Parti proje tanıtım toplantısı

AK Parti Pazar Belediye Başkan adayı Ekrem Kılıç, ekibiyle birlikte projelerini parti mensuplarına tanıttı

A+A-

AK Parti Pazar Belediye Başkan adayı Ekrem Kılıç, İlçe başkanı Hamza Kandemir, belediye meclis adayları inşaat mühendisi Gökhan Bal ve iç mimar Merve Şahingöz ile birlikte parti mensuplarına proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

ekrem1-001.jpg

Daha önce kamuoyu ile paylaştığı projelerini, teşkilat mensuplarıyla birlikte yeniden değerlendiren Kılıç, gelen soruları da cevaplayarak, açıklamalarda bulundu.

“PAZAR’IN CAZİBESİ ÖNE ÇIKACAK”
“Bölgemize kazandırdığımız havaalanı etkisiyle ilçemizin gelişimi kaçınılmaz olacaktır.” ifadelerini kullanan Kılıç, “Havalimanı ile birlikte bölgemizdeki sanayi turizm istihdam kapıları ardına kadar açılmıştır. Pazar’ımız, restorasyonunu tamamladığımız tarihi yapıları, doğası, deresi ve yine bizlerin kazandıracağı güzide yatırımlar ile bir bütün halde turizm cazibe merkezi olma yolunda süratle ilerlemektedir. İçerisinde yöresel ürünler pazarının da bulunacağı turizm destinasyon merkeziyle, ilçemize gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlamayı hedefliyoruz.” dedi.

“KIZ KULESİNİ PAZAR’A GELEN HERKES GÖRECEK”
Kılıç, “kentsel dönüşüm, 600 araçlık otopark, yeni çehre kafeler ve sosyal alanlar, istihdam alanları, Hemşin deresi rekreasyon alanı ve Kocaköprü Mahallesi millet bahçesi projesi, Kirazlık kongre merkezi ve otel projesi, 2 tane 150 tonluk fabrika yerine 1 tane 500 tonluk ÇAYKUR çay fabrikası, kongre turizmi, birinci etap sahil dolgusu projesi, Kızkulesi karşısına sosyal tesis ve sosyal alan. Kız kulesi önündeki tüneli kaldırarak Kız kulesinin önünü açmayı düşünüyoruz.” diye konuştu.

“AFAKİ DEĞİL GERÇEK PROJELER”
Projelerine aklıselim bir bakış açısıyla bakılmasını isteyen AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç, “Boş vaatlerle ikna edilmek istenen gençlerimizi görüyor, duyuyoruz. Şunu bilin ki verilen vaatleri toplasak 10 fabrika dolar, taşar. Aklıselim bir şekilde projelerimize bakılmasını istiyorum. Projelerimizin hemen hemen hepsi gençlerimiz için istihdam alanı oluşturacaktır ve bu projeleri ancak iktidar gücü ile hayata geçirebiliriz. Gençlerimizin nefes alabileceği bir kent ve esnafımızın geç saatlere kadar iş yapabileceği bir Pazar hedefliyoruz. Bizim projemizin hepsinin karşılığı var. Bize güvenin, destek verin. Yapamayacağımız, güvenmediğimiz hiçbir vaadi dile getirmedik, getirmiyoruz.” ifadelerini kullandı. 

“İKİ YIL ÖNGÖRÜYORUZ”
“Sosyal alanda olan açıklarımızı hızla kapatacağız”
diyen Kılıç, “Planlamamızı ilk iki yılımızda büyük oranda tamamlamış olacağız. İnsanımız sosyal alan için ilçe dışına çıkmayacak. Aksine insanlar artık Pazar’a gelecek. Pazar bir cazibe merkezine dönüşecek. Ailece bütün aktiviteler, günler, rahatlık ve güven içerisinde yapabileceğimiz çalışmaların hayata geçeceği Pazar için, iki yıl öngörüyoruz.” şeklinde konuştu. 

“SAHAYA ÇIKTIK, KISA SÜREDE TRENDİMİZ YÜKSELDİ”
AK Parti Pazar Belediye Başkan adayı Ekrem Kılıç, "Biz sahada çalışmaya başladıktan sonra karşı tarafın trendinin hızla düşmeye başladığını gözlemliyoruz. Bizler bu hale tevessül etmeden tempomuzu yükselterek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kırmadan, ayrıştırmadan herkese ulaşarak seçim sürecini tamamlayacağız. Başaracağımızdan hiçbir şüphe duymuyorum. Gece gündüz bizimle mücadele eden kadınlarımız, gençlerimiz, teşkilat mensuplarımıza, dava dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Biz göreve geldiğimiz zaman 40 yıl olduğumuz gibi olacağız. Belediyede randevu olmayacak. İşi olan istediği an bizimle görüşebilecek. Bunlar bizim şahsımızda bir vaat değil, yaşam tarzıdır. Bizim kapımız dün de yarın da 7/24 herkese açıktır.” dedi.

HABERİN VİDEOSU :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
30 Yorum