1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da AK Parti'nin 10 aday adayından birlik mesajı
Pazar'da AK Parti'nin 10 aday adayından birlik mesajı

Pazar'da AK Parti'nin 10 aday adayından birlik mesajı

AK Parti'nin, müracaatta bulunan 10 Pazar Belediye başkan aday adayı, düzenlenen basın toplantısında, "birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için" mesajı verdi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
31 Mart 2024’de yapılacak Mahalli İdareler Genel seçimi yaklaşırken, partilerin aday belirleme sürecinde de sona yaklaşıldı.

AK Parti’de Pazar Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak en çok müracaatın yapıldığı ilçe olurken, 10 aday adayı, bugün düzenlenen toplantıda birlik beraberlik mesajı verdi.

ak1-021.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın da iştirak ettiği toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan aday adayları, birbirlerine başarılar dileyerek, el ele gönül gönüle çalışacaklarını ifade ettiler.

hamzakandemir-001.jpg

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, adayın 10 gün içerisinde belli olacağını ifade ederek, kaynaşma, bütünleşme içinde 31 Mart’ta yapılacak seçimlere hazırlanacaklarını söyledi. 

ahmetbasa-007.jpg

Belediye Başkanı Ahmet Basa da yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ve Pazar halkının desteğiyle 3 dönem bu görevde bulunduk. Bizler bu yarışa çıktığımızda bu arkadaşlarımız hep yanımızda oldu bizlere destek verdiler. Şimdi bu aday adayı arkadaşlarımızdan birisi aday olacak ve ben de aynı şekilde kendilerini sonuna kadar destekleyeceğim” ifadelerini kullandı.

ak2-021.jpg

Toplantıya katılan 10 aday adayı Furkan Namlı, Ekrem Kılıç, İmdat Görmüş, Arif Acar, Şefik Büyükyazıcı, Gönül Bal, Adem Yıldız, Süleyman Kesimal, Burak Yıldız ve Rasim Çorbacı ise yaptıkları açıklamada, kendi içlerinden açıklanacak aday kim olursa olsun kendisi adaymış gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade ettiler.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
42 Yorum