1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da anaokulu öğrencilerine de uzaktan eğitim
Pazar'da anaokulu öğrencilerine de uzaktan eğitim

Pazar'da anaokulu öğrencilerine de uzaktan eğitim

Pazar Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine, okul öncesi dönemde çok kültürlü eğitim veriliyor.

A+A-

Pazar Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri salgın nedeniyle okula gidemese de uzaktan eğitim ile çalışmalarını sürdürüyor.

zub3-001.jpg

Okul idaresinden yapılan açıklamada, okulun da okulun da ortağı olduğu eTwinning Projesi kapsamında etkinliklerde bulunulduğu belirtildi.

zub2-001.jpg

Okullara ara verildiği bu süreçte de uzaktan eğitim yapılarak proje etkinliklerine devam edildiği belirtilen açıklamada, “Pazar Zübeyde Hanım Anaokulu okul öncesi dönemdeki çocuklara ülkemizin bölgelerini ve o bölgenin kültürü, yemekleri, oyunları, tarihi ve turistik yerlerini; oyun ve görsellerle yaş ve gelişim düzeylerine uygun olarak anlatarak, çocuklara küçük yaşta ülkemizi her yönden tanıtmayı amaçlamaktayız. Her ay bir bölge seçilerek uzun vadede oyun ve görsellerle desteklenerek kalıcı öğrenme sağlanıyor. Okul öncesi dönemde çok kültürlü eğitim projesi kapsamında çocuklara hem kendi kültürlerini hem de farklı kültürleri öğretmeyi amaçlamaktayız. Çocuklar, kendi kültürlerini öğretirken aynı zamanda farklı bölgelerin de giyim, yemek, oyun ve benzeri geleneklerini öğrenmelerini sağlıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

zub1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum