1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da anlamlı kampanya
Pazar’da anlamlı kampanya

Pazar’da anlamlı kampanya

Rize Pazarlı 3 çocuk babası 57 yaşındaki AKUT Miyeloid Lösemi hastası Ali Kemal Mert için uygun ilik bulmak amacıyla kampanya başlatıldı.

A+A-

Konuyla ilgili açıklama yapan Ali Kemal Mert’in oğlu Uğur Mert, yardımsever vatandaşlara çağrı yaparak şunları söyledi: “Babamın yaşadığı hastalık (AKUT Miyeloid Lösemi) neticesinde ilik nakline ihtiyacı vardır uygun ilik yakın çevresinden bulunamamış olup uygun ilik bulmak için geniş çevremizde çalışmalara başladık. Bütün dostlarımdan ricam kendilerine en yakın Kızılay Kan Bağış Merkezine giderek "Gönüllü İlik Bağışçısı" olmak istediğini söyleyerek bir kaç damla kan verilmesi sizden alınacak olan kan üzerinde tahlil yapılarak sistemde sizinle uyumlu nakil bekleyen hasta olması halinde sizinle iletişime geçilerek nakil süreci başlatılacaktır. Uyum olması durumunda nakil yapılması sizin gönüllü olarak bağışçı olup olmamanıza bağlıdır. Başka birine uyarsa bağış yapıp yapmamak tamamen sizin elinizde fakat ben yapmanızı tavsiye ederim. Günümüz teknolojisiyle ilik bağışı yapılması hiç bir cerrahi işlem gerektirmeksizin 2 saat içerisinde yapılabilecek bir işlem olup aynı gün normal yaşantınıza geri dönebilirsiniz. Kan vermek kadar kolay bir işlem ile bir insana can verebilirsiniz. RİZE/PAZAR 12 Kasım Pazartesi tam gün Kızılay Kan Bağışı Aracı İlçe meydanında nakil için bağışlarınızı bekliyor olacaktır. İletişim: 0532 486 53 89 ve 0543 878 32 89”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum
İlgili Haberler