1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da arabanın çarptığı köpek tedavi altına alındı
Pazar'da arabanın çarptığı köpek tedavi altına alındı

Pazar'da arabanın çarptığı köpek tedavi altına alındı

Pazar Soğuksu Mevkiinde bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan sokak köpeği, belediye tarafından tedavi altına alındı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
PAZAR53
Pazar’da arabanın çarptığı köpek ağır yaralanırken vatandaşların ihbarı üzerine belediye ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu.

kop1-001.jpg

Pazar Soğuksu Mahallesi eski hastane mevkiinde meydana gelen olayda karayolundan karşıya geçmeye alışan bir sokak köpeğine araba çarptı. Yere düşerek kıvranan köpeği gören vatandaşlar polisi aradı. Bir süre sonra olay yerine gelen polisler durumu belediye ekiplerine bildirdiler.

Belediye ekipleri tarafından alınan yaralı köpeğe ilk müdahale belediye sözleşmeli veterineri Nazmi Uçar tarafından yapıldı.

Uçar, köpeğin kendilerine getirildiğinde şok halinde ve ağır yaralı bir vaziyette olduğunu söyleyerek, “İç kanama önleyici ilaçlar verdik. Sıcak ortamda beklemeye aldık. Şu an şok halinde ve durumu ciddi. Takip halindeyiz.” dedi.

"Öldürmek değil, yaşatmak için varız"

Uçar, belediye olarak her canlının yaşamını sürdürebilmek için mücadele verdiklerini de ifade ederek, “Zaman zaman kamuoyunda köpeklerin toplatılıp zehirlendiği, öldürüldüğü yönünde dedikodular üretiliyor. Böyle bir vahşilik olabilir mi. Bizim belediye olarak küçük de olsa bir koruma alanımız var ve bu tür hasta, sakat ya da yaralı hayvanları bir süreliğine burada koruma altına alıyoruz ve iyileşince de doğal ortamına bırakıyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızın duyarlılığına da teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

video1.png


Pazar'da arabanın çarptığı köpek tedavi altına... paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum