1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da araç kiralama sektörü genişliyor
Pazar'da araç kiralama sektörü genişliyor

Pazar'da araç kiralama sektörü genişliyor

Havalimanının hizmete açıldığı Pazar ilçesinde ticari hareketlilik hızlanırken, ABD'de ticaret yapan Pazarlı iş insanı, araç kiralama şirketini düzenlenen törenle açtı.

A+A-

Amerika’da ticaret yapan Pazarlı iş insanı İlker Yüksel’in Güzelyalı Mahallesi Güzelyalı Caddesinde kurduğu “Çay Rent A Car” oto kiralama iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

rent1.jpg

Açılışa Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Belediye Başkanı Ahmet Basa, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, davetliler ve işyeri sahiplerinin yakınları katıldı. Açılış kurdelesini Kaymakam Akın, Belediye Başkanı Basa ve davetliler birlikte kesti. 

rent3.jpg

Kaymakam Akın burada yaptığı konuşmada, “İlçemizde hizmet vermeye başlayan havalimanımızın bölgemiz başta olmak üzere ülke turizmine, ticaretine sağlayacağı katkılardan dolayı ilçemizde her geçen gün yeni iş yerleri açılıyor ve ilçemizin ekonomisine katkı sağlıyor. İlçenin ihtiyacı olan bir iş yerinin açılmasını sağladınız iş yeriniz ilçemize hayırlı olsun, bereketli ve bol kazanç temenni ediyorum.” dedi.

rent2.jpg

Belediye Başkanı Basa ise, “İşyerinin işyeri sahibine ve Pazar’ımıza hayırlı uğurlu olsun, Allah bol ve bereketli kazançlar nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

rent4.jpg

Doğup büyüdüğü memleketini unutamadığını ve hizmet vermek istediğini söyleyen iş yeri sahibi İlker Yüksel yaptığı açıklamada, “Oto kiralama olarak geniş araç yelpazesiyle kaliteyi ve güveni müşterilerimizin hizmetine sunacağız. Öncelikle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için bütün araçlarımızın son model ve yeni olmasına dikkat ettik. Oto kiralamak isteyen vatandaşlarımız uygun fiyatlara günlük, haftalık ve aylık gibi istedikleri zaman dilimine göre araç temin edebilirler. 7/24 saat hizmet vereceğiz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum