1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da aynı gün iki iş yeri birden açıldı
Pazar’da aynı gün iki iş yeri birden açıldı

Pazar’da aynı gün iki iş yeri birden açıldı

Pazar ilçesinde birer saat arayla uluslararası çiğ köfte markasının temsilciliği ile sigorta acentesinin açılışı gerçekleştirildi.

A+A-

Türkiye’nin yurtdışında çiğköfte sektöründe çok sayıda şubesi olan gıda markası “Çiğköftem” Pazar Demokrasi Meydanı karşısında yeni şubesi ile faaliyete açıldı.

koft1-002.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Başkan Yardımcısı Dursun Güneş ve siyasi parti başkanları, STK temsilcileri ile davetliler katıldı. Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Basa, iş sahibi ve davetliler birlikte kesti.

koft3-002.jpg
 
Belediye Başkanı Basa, açılış konuşmasında ilçede yeni bir işyerinin daha açılmış olmasının sevindirici olduğunu belirterek, “İlçemizde yeni bir işyerinin daha açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Genç girişimci kardeşimize başarılar ve bol kazançlar diliyoruz.” dedi.

koft2-002.jpg

Genç girişimci Hayrettin Engin yaptığı açıklamada, “Çiğköftem” adı altında eşsiz lezzeti olan çiğ köfteyi Pazar halkıyla buluşturduklarını ifade ederek, “Gerçek kalite ve lezzetiyle günlük doğal, taze çiğköfte ile yeşillikle halka hizmet vereceğiz. Acılı ve acısız çeşitlerimizle, içli köfte, dürüm ve diğer servislerimizle hizmette olacağız. “Çiğköftem” lezzetleri hem yurt içinde hem de yurt dışında tescillenmiştir. Bu lezzetti tatmak için herkesi bekliyoruz. Ayrıca paket servisi ile de halkımızın hizmetindeyiz.” şeklinde konuştu.

koft4-001.jpg

Ulaşım Sigorta törenle açıldı
Pazar’da bir diğer açılış ise Yunus Emre Bengli ve Yasin Terzi ortaklığıyla “Ulaşım Sigorta” oldu.

sgrt1.jpg

Mualla Telatar İş Hanı 2. katındaki açılışa Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Başkan Yardımcısı Dursun Güneş, Ulaşım Şirketler Grubu Başkanı İsmail Purtuloğlu ve siyasi parti başkanları, STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

sgrt3.jpg

İş yerinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Basa ve davetliler birlikte kesti.  Belediye Başkanı Basa konuşmasında, “İşyeri öncelikle sahiplerine ve Pazar’ımıza hayırlı uğurlu olsun, Allah bol ve bereketli kazançlar nasip etsin.” ifadelerini kullandı. 

sgrt2.jpg
   
Genç girişimci iş ortakları yaptıkları açıklamada “Ulaşım Sigorta olarak siz değerli müşterilerimize daha iyi, daha kaliteli ve modern bir hizmet sunabilmek için ve ihtiyacınız olan poliçelere ulaşmanızı kolaylaştırmak için biz buradayız. Son sistem yazılım hizmetlerimizle tüm Pazar halkını şubemize bekliyoruz. Müşterilerimiz, bizden en uygun fiyatı alarak zorunlu trafik sigortası, deprem sigortası, iş yeri sigortası, yangın sigortası, seyahat sigortası, sağlık sigortası ve bunun gibi diğer tüm branşlarla sizlere memnun kalacağınız hizmetleri sunacağız.” ifadelerine yer verdi.

sgrt4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum