1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da aynı yerde ikinci kaza!
Pazar'da aynı yerde ikinci kaza!

Pazar'da aynı yerde ikinci kaza!

Pazar ilçesinde dün akşam saatlerinde midibüsün yuvarlanması sonucu meydana gelen kaza yerinde bu kez kamyonet tretuvara çıkıp elektrik direğini söktü!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da sabah saatlerinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

kaza007.jpg

Dün akşam saatlerinde Karadeniz Sahil Yolu Kızkulesi mevkiinde meydana gelen kazada midibüs takla atarak karşı yöne uçmuştu.

Bu sabah ise yine aynı yerde Rize’den Ardeşen istikametine gitmekte olan Tahir Navdar idaresindeki 53 FF 079 plakalı kamyonet yoldan çıkarak tretuvardaki elektrik direğine çarptı. Direği de sökerek yaklaşık 30 metre sürüklenen araçta sürücü yaralı olarak Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

kaza004-001.jpg

Bu alanda sahil yolu yapıldıktan sonra sürekli kazaların meydana geldiğini ifade eden vatandaşlar, “Tünel çıkışından sonra Karadeniz Sahil Yolu’nun hiçbir yerinde olmayan keskin viraj nedeniyle burada biraz hızlı olan araçlar kazaya uğruyor. Her bölgede dolgu yapılarak transit yol düzgün şekilde geçerken, burada dolgu yapılmamış ve ortaya böylesine keskin virajlı bir transit yol çıkmış” ifadelerini kullandılar.

video1.png

kaza006.jpg

kaza005.jpg

kaza001-002.jpg

kaza002-002.jpg

kaza003-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum