1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Bakan Özak'ın yolu kesildi
Pazar'da Bakan Özak'ın yolu kesildi

Pazar'da Bakan Özak'ın yolu kesildi

Sahil yolunda son incelemeyi yapan Bakan Özak'ın yolu Pazar'da Ak Parti teşkilatı tarafından kesilerek eksikliklerin giderilmesi istendi.

A+A-

Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü resmen hizmete açılması planlanan Karadeniz Sahil Yolunda incelemelerde bulunan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın Kemalpaşa dönüşü Pazar Tüneli çıkışında partililer tarafından yolu kesildi.
Ak Parti Pazar İlçe teşkilatı tarafından yolu kesilen Bakan Özak’a bu güzergahtaki eksiklikler hatırlatılarak kazalara sebebiyet verilen bölgede gerekli düzenlemenin bir an önce yapılması için istekte bulunuldu.

Pazar İlçe Başkanı Dr. Ahmet Basa Bakan Özak’dan destek isteyerek “Sayın Bakanım öncelikle yolu kesmek zorunda kaldığımız için sizden özür diliyoruz. Bulunduğumuz bölgede aralıklar halinde maddi ve ölümcül kazalar meydana gelmektedir. Bu yolun birçok kez düzeltilmesi için girişimlerde bulunduk. Bugüne kadar çözüm bulamadık. Sizden bu yolun düzeltilerek ilçemizin giriş çıkışlarının yapılması için destek bekliyoruz. Pazar’dan çıkış için viyadük yapılmasını istiyoruz. Ayrıca Rize’ye bağlı tüm ilçelerin şehir içi asfalt çalışması tamamlandı. Sadece Pazar kaldı. Bu kesimin de bir an önce tamamlanması için yardımcı olmanızı bekliyoruz.” Dedi. Bakan Özak da bu olumsuz tablonun en kısa zamanda değişmesi için ilgililere emir vereceğini belirterek, “Sayın Başkan size söz veriyorum. Bundan emin olabilirsiniz. Kısa süre içerisinde bu istekleriniz bitirilecek” Dedi.(Abdullah UZUN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum