1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da banklar bantlandı!
Pazar'da banklar bantlandı!

Pazar'da banklar bantlandı!

Pazar’da belediyenin tüm uyarılarına rağmen vatandaşlar meydandaki banklarda oturmaya devam edince belediye ekipleri oturaklara bant çekmek zorunda kaldı.

A+A-

Koronavirüs salgını nedeniyle tedbirler arttırılırken tüm uyarılara rağmen vatandaşların kuralları dikkate almaması, farklı uygulamaları gündeme getiriyor. Bazı belediyeler meydanlardaki oturakları kaldırırken Pazar Belediyesi ekipleri banklara bant çekmeyi tercih etti.

bank1-001.jpg

Belediye yetkilileri, koronavirüs salgınının hafife alınmaması gerektiğine dikkat çekerek, “Günlerdir ilaçlama ve temizlik çalışmaları yapılıyor. Uyarılarla halkımızı bilinçlendirme ve koruma altına alıyoruz. Ancak, görüyoruz ki bir kesim hala işin ciddiyetini önemsemiyor. Banklar en tehlikeli yerler. Özellikle yaşlı kesim burada oturarak mikrop kapabilir. Netice itibariyle dün yapılan anonslara rağmen halen banklarda yan yana oturan insan sayısı artınca bu uygulamayı yapmak zorunda kaldık. Mümkün olduğunca evde kalmak gerekiyor. Halkımızdan kurallara riayet etmelerini bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.  

bank2.jpg

bank4.jpg

bank3.jpg

..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum