1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da baygın bulunan 3 günlük yavru kedi kurtarıldı
Pazar'da baygın bulunan 3 günlük yavru kedi kurtarıldı

Pazar'da baygın bulunan 3 günlük yavru kedi kurtarıldı

Pazar'da 3 günlük olduğu öğrenilen ve bir depoda yarı baygın halde bulunan yavru kedi Pazar Belediyesinin gayretleriyle yaşama bağlandı.

A+A-

Pazar ilçesinde bir esnafın deposunda yarı baygın halde bulduğu ve 3 günlük olduğu öğrenilen yavru kedi, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın devreye girmesiyle yeniden yaşama bağlandı.

Belediye ekipleri tarafından tedavi için Rize’ye veterinere götürülen yavru kedi, burada bir hayvanseverin sahip çıkmasıyla evde bakıma alındı.

ked4.jpg

Edinilen bilgiye göre, ilçede bir esnaf sabah saatlerinde deposundan müşteriye mal çıkarırken yerde yarı baygın halde yatan bir yavru kedi gördü.

Annesi ile varsa başka yavrusu, depo ve etrafında tüm aramalara rağmen bulunamayan yavru kediye ilk müdahale Pazar’daki özel veteriner tarafından yapıldı.

ked2.jpg

Ağzı ve ayakları, bulandığı çimento parçaları ile kurumuş halde olan kedinin uzun süre gıda alamaması nedeniyle bitkin düştüğü anlaşılınca gıda takviyesi yapılarak Rize’ye sevk edildi.

ked3.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın direktifleriyle belediye ekipleri tarafından Rize’deki hayvan bakım ünitesine götürülen yavru kedi burada hayvansever Behice Tuzcu tarafından sahiplenilerek bakıma alındı.

ked1-001.jpg
 
Kedi yavrusunun 3 günlük olduğu ve beslenmesinin hem özel hem de zor olduğu ifade edilerek, bu konuda Rize’de bazı hayvanseverlerin gönüllü hizmet verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum