1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da bilgisayarcı soyuldu
Pazar'da bilgisayarcı soyuldu

Pazar'da bilgisayarcı soyuldu

Pazar'da dün gece bir bilgisayar satış yerine giren 2 hırsız, 6 adet dizüstü bilgisayarı çalarak kaçtı. Hırsızlık anı saniye saniye kameralarla tespit edildi.

A+A-

Rize’nin Pazar ilçesinde gece saat 02,30 sıralarında bilgisayar satışı yapılan bir işyerine kapıyı levyelerle açıp giren 2 hırsız, 6 adet dizüstü bilgisayar çaldı. Güvenlik kameraları ise hırsızlık anını dakika dakika kaydetti.

Kamera görüntülerinden, 2 kişi oldukları gözlenen hırsızların, daha önce yine Pazar ilçesinde başka bir bilgisayar satış yerini soyanlarla eşkâllerinin uyduğu belirtildi.
25360
Pazar Vergi Dairesi altındaki bilgisayar satış yerinde, önce arka bölümünün camını kırarak alarm sisteminin telefon uyarı mekanizmasını bozan hırsızlar, daha sonra ön kapıyı açarak işyerine girdiler.
25361
6 adet dizüstü bilgisayarı alıp kayıplara karışan hırsızların eylemi ise sabah saat 06.00 sıralarında devriye gezen polisler tarafından fark edildi.
25362
Aynı işyerinin 6 ay önce yine gece saatlerinde soyulduğu ve 5 adet dizüstü bilgisayarın çalındığı belirtilirken, hırsızların bugüne kadar henüz yakalanamadığı kaydedildi.

vid.jpg HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
47 Yorum