1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da Bora Haberal MHP'den aday adayı oldu
Pazar’da Bora Haberal MHP'den aday adayı oldu

Pazar’da Bora Haberal MHP'den aday adayı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pazar İlçe Başkanı Bora Haberal görevinden istifa ederek, Pazar Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

A+A-

CEVAHİR TOPALOĞLU
Bora Haberal, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Pazar Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu partisinin genel merkezine yaptı. Dosyasını Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a teslim eden Haberal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "5 yıldır yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Başkanlığı görevimi sonlandırmak için istifa dilekçemi İl Başkanımız İhsan Alkan bey'e sunmuş bulunmaktayım. Şahsiyetimizin oluşmasında, kişilik kazanmamızda en önemli vasfa sahip olan, bünyesinde onurla bulunduğum 10 yıl ilçe yönetim kurulu üyeliği, 3 yıl ilçe Ülkü ocakları başkanlığı, 5 yıl İlçe başkanlığı görevi yaptığım, bir ömür boyu makamların en şereflisi sayacağım görevlerimi yerine getirmenin gururunu yaşıyorum. Görev yaptığım süreçlerde kuşkusuz bütün başarılar ve güzellikler teşkilatımıza, kusurlar ve eksiklikler şahsıma aittir. Hata insana mahsustur. Bu sebeple hatalarımız, bilmeden istemeden kalplerini kırdıklarımız var ise haklarını helal etsinler. Bizden yana haklarımız helal olsun... Allah biliyor ya; görev sürecimiz boyunca partimizi bir adım daha ileriye götürebilmenin gayreti içerisinde olduk. İlçemiz Pazar'da geçmişten bugüne kadar davamıza ve partimize olan sadakatine şahit olduğumuz, tüm ülküdaşlarımızı öz ailemiz olarak gördük. Gece gündüz demeden bir mücadele içerisinde olduk. Birlikte yol yürüdüğümüz, özden öte yönetim kurullarımızda görev yaptığımız tüm kardeşlerime, amcalarımıza, ablalarımıza, Ülkü ocakları başkanlarımıza Ülkü ocakları gençlerimize, köy ve mahalle başkanlarımıza, camiamızın tüm neferlerine, bizleri bağırlarına basan Pazarlı hemşehrilerimize, görev sürecimde değerli destekleri ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ortak paydamız olan Pazar ilçesinde beraber görev yaptığımız Siyasi partilerin kıymetli ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine, Belediye başkanımıza, Belediye encümenlerimize, İl Genel Meclis üyelerine, tüm sivil toplum kuruluşları başkanlarımıza, mahalle ve köy muhtarlarımıza, kamu kurumları amir ve çalışanlarına, her daim desteklerini hissettiren cefakar esnaflarımıza, yazılı ve görsel basınımızın güzide temsilcilerine teşekkür ediyorum. Dün başkanken, bugün neferken hayatım boyunca milliyetçi ülkücü hareketin davamızın, partimizin, Genel Başkanımız ve liderimizin emrinde olacağım. Yeni bir Hikaye yazmak için 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler ve yerel yönetimler seçimlerinde Pazar Belediyesi başkanlığı aday adaylık başvurumu yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Bey’e teslim ettim. Aday adaylığı başvuru sürecimde benden desteklerini esirgemeyen, Pazar sevdamı, hayallerimi bir adım daha öteye taşımama vesile olan il başkanımız Sayın İhsan Alkan beye sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum. Pazarlı ve pazar sevdalısı bir evladınız olarak hepinizin desteklerine oylarına talibim. Amacımız, hedefimiz, hayalimiz ve yazacağımız bütün hikayelerimiz Pazarımız ve Pazarlı halkımız için. Siz varsanız, biz de varız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum