1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'da bu köy takımı, transferleri ve azmiyle dikkat çekiyor!
Pazar'da bu köy takımı, transferleri ve azmiyle dikkat çekiyor!

Pazar'da bu köy takımı, transferleri ve azmiyle dikkat çekiyor!

Pazar Derebaşıspor, yaptığı transferler ve ortaya koyduğu azmiyle dikkat çekiyor. Rize 1. Amatör Kümede mücadele verecek olan köy takımı Derebaşıspor sezona iddialı hazırlanıyor.

A+A-

Pazar Derebaşıspor Kulübü Rize 1. Amatör Küme’de bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme mücadelesi verecek.

derebas1.jpg

BAL ile 3. lig takımları ve Gürcistan Dinamo Tiflis takımından renklerine bağladı genç ağırlıklı futbolcularla 2019-2020 sezonuna hazırlanan Pazar Derebaşıspor futbol takımı, Pazar Sentetik Çim Sahada yaptığı ilk idmanla sezona başladı.

sebahattinapaydin.jpg
 
Derebaşıspor Kulübü başkanı Sebahattin Apaydın, bir spor şehri olan Pazar’a yakışır şekilde iddialı bir hazırlık içinde olduklarını söyleyerek, “Kulüp olarak Pazar’ımıza ve tüm spor camiasına yeni bir heyecan ve farklı renkler kazandırmayı hedefliyoruz. Sezon takımımıza hayırlı uğurlu olsun. Bize manevi destek veren sayın kaymakamımız, belediye başkanımız ve ilçe emniyet müdürümüze şükranlarımızı iletiyoruz. Spora ilgi duyan büyüklerimizden, kulübümüz ve tüm Pazar halkı adına desteklerini bekliyoruz. Bölge trafikte spor tesislerini kulübümüze kazandıran eski spor bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak beye teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum