1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da cami temsilcisi öğrenciler ödüllendirildi
Pazar'da cami temsilcisi öğrenciler ödüllendirildi

Pazar'da cami temsilcisi öğrenciler ödüllendirildi

"Mabetten mektebe mektepten mabede bir yol vardır" projesi kapsamında Pazar Merkez Camiinde sınıflarında cami temsilcisi seçilen öğrenciler bir dizi etkinlikte bir araya geldi.

A+A-

Pazar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak projesi olan "Mabetten mektebe mektepten mabede bir yol vardır" kapsamında sınıflarında cami temsilcisi seçilen öğrencilere hediyeler ve cami temsil kimlik kartı takdim edildi. Sonunda da camide iftar yemeği verildi. 

cami6-010.jpg

Programla ilgili İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Halil Çelik, proje kapsamında camiyle irtibatlı üç okuldan İmam Hatip Ortaokulu, Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu ve Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu'nda sınıflarında cami temsilcisi seçilen öğrencileri aileleri ile birlikte camiye davet ettiklerini ifade ederek, “Öğrencilerimize cami temsil kimlik kartı ve hediye takdim ettik. Velilerimizi proje hakkında bilgilendirdik ve önümüzdeki hafta velilerimizle genel bir toplantı yapıp "Cami Aile Birliği" kurulacağını duyurduk. Projemiz gerçekten de sosyal bir hareketlilik sağladı. Programa iştirak eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük beye, İmam Hatip Ortaokulu müdürü Sefer Yazıcı ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Bayram Ali Kalyoncu beylere, Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Emin Aslıbayoğlu beye ve Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu müdür yardımcısı Süleyman Pınarbaş bey ile velilere programa katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

cami9-002.jpg

cami8-005.jpg

cami7-007.jpg

cami5-010.jpg

cami4-013.jpg

cami3-014.jpg

cami2-015.jpg

cani1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız