1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da camiler öğrencilerle doldu
Pazar'da camiler öğrencilerle doldu

Pazar'da camiler öğrencilerle doldu

Pazar'da Camiler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklere öğretmen ve öğrenciler de iştirak etti...

A+A-

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Pazar İlçe Müftülüğünde bir dizi etkinlik düzenlendi.

cami6-012.jpg

Pazar Veysel Vardal Okulu öğrencileri, okul müdürü Hasan Yaylacı, din kültürü öğretmeni Halil Süslü, sınıf öğretmenleri Meryem Yılmaz ve Gülfiraz Şanlı ile birlikte Pazar Kirazlık Hatuniye Camiinde, cami ve din görevlilerine ziyarette bulundu.

cami1-021.jpg

Kirazlık camii imam hatibi Zekeriya Köseoğlu ve müezzin Mustafa Bölükbaş şube müdürüne, okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerine, teşekkür edip memnuniyetlerini dile getirdiler. Daha sonra cami görevlileri, caminin bölümlerini öğrencilere tanıtıp, çeşitli ikramlarda bulundular. 

cami2-022.jpg

Şube Müdürü Kâzim Genç Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğüne ziyarette bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Pazar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hamza Okumuş ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Abdüllatif Kömürcü'ye teşekkür ederek, “Camiler Beytullah’ın birer şubeleridir. Bizim kültürümüzde cami merkezli hayat vardır. Camiler sadece namaz kılınan yerler değil, birlikteliği sağlayan, kardeşlik duygularını pekiştiren eğitim ve öğretim mekânlarıdır. Din görevlilerimiz hayatımızın her anında bulunan fedakârca hizmet eden kişilerdir. Bu vesile ile vefat eden din görevlilerimize Allahtan rahmet, emekli olan din görevlilerimize sağlık sıhhat afiyet, görevde olan meslektaşlarımıza da başarılar dilerim.” dedi. 

cami3-020.jpg

cami8-007.jpg

cami7-009.jpg

cami5-012.jpg

cami4-017.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum