1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Çanakkale Konferansı
Pazar'da Çanakkale Konferansı

Pazar'da Çanakkale Konferansı

Kişisel Gelişim Uzmanı, Tarihçi - Yazar Mustafa Turan Pazar’da “Bir milletin yeniden dirilişi; destanlaşan Çanakkale” konulu bir konferans verdi

A+A-

Pazar Müftülüğü tarafından düzenlenen konferans, Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirildi. 

cnkl7-001.jpg

Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican Tanık, Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney, Ardeşen Müftüsü Mustafa Koç, öğrenciler ve vatandaşların ilgiyle izlediği konferansta Kişisel Gelişim Uzmanı, Tarihçi - Yazar Mustafa Turan, konferansta Çanakkale’de destanlaşan mücadeleden kesitler sundu.

cnkl6-001.jpg

Tarihçi Yazar Mustafa Turan, milletlerin ve devletlerin zaferleriyle yüceldiğini ve kahramanlarıyla yükseldiğini belirterek, zaferleri ve kahramanları olmayan milletlerin ve devletlerin tarihine bakıldığında sığ bir göl gibi olduğunu ifade etti.

cnkl5-001.jpg

“Türk tarihi ne zaferlerimizi anlatmakla, ne de kahramanlarımızı saymakla tüketilebilir” ifadelerini kullanan Turan, ”Çanakkale milletimizin hafızasında, gönlünde ve kalbinde abideleşmiş, ebedileşmiş, efsaneleşmiş ve destanlaşmıştır.” diye konuştu.

cnkl4-001.jpg
 
Çanakkale destanının ibretlik hikâyelerinin de anlatıldığı programda, izleyiciler Tarihçi - Yazar Mustafa Turan ile fotoğraf çekildi.

cnkl3-001.jpg

cnkl1-001.jpg

cnkl2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum