1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da Çanakkale ve Şehitleri Anma Programı
Pazar’da Çanakkale ve Şehitleri Anma Programı

Pazar’da Çanakkale ve Şehitleri Anma Programı

Pazar’da Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında anma programı gerçekleştirildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Program 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Atatürk Anıtı'na Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Demirbaş, Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

paz2-135.jpg

Buradaki törene Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Erbaş, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Özbek, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları, kurum amirleri ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

paz4-103.jpg

Törenin ardından program saat 10.30’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda devam etti. Burada günün anlam ve önemini anlatan konuşma, şiir ve Çanakkale Geçilmez adlı Koro-Oratoryo-Tiyatro gösterimi ile devam etti.

paz3-122.jpg

Öğle saatlerinde ise Pazar Şehitlik köyünde bulunan Şehitlik Müfrezesi Protokol üyeleri, askeri personel, öğrenci grupları ve halkın katılımı ile ziyaret edildi. Şehitlik anıtında tüm şehitler için dua edilip, kuran okundu.

paz1-162.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız