1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da cenazeler son yolculuklarına uğurlandı
Pazar'da cenazeler son yolculuklarına uğurlandı

Pazar'da cenazeler son yolculuklarına uğurlandı

Pazar Şehitlik köyünde meydana gelen olayda hayatını kaybeden Muhtar Osman Dalyanoğlu ile eşi ve yengesinin cenazeleri köyünde kılınan namazların ardından son yolculuklarına uğurlandı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM / PAZAR53
Rize’nin Pazar ilçesine bağlı Şehitlik Köyünde önceki gün arazi anlaşmazlığı nedeni ile yaşanan kavgada akrabaları tarafından vurularak öldürülen biri köy muhtarı ve eşi olmak üzere 3 kişi toprağa verildi.

cenaz3-001.jpg

Pazar Şehitlik (Haku) Köyünde Cumartesi günü yaşanan olayda arazı anlaşmazlığı yaşadıkları akrabaları tarafından vurularak öldürülen köy muhtarı Osman Dalyanoğlu, eşi Bahriye Dalyanoğlu ile diğer bir akrabası Şerife Dalyanoğlu’nun cenazeleri bugün öğle namazı öncesi köyde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

cenaz1-001.jpg

Şehitlik Köyündeki cenaze namazına Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve çok sayıda kişi katıldı.

cenaz2-001.jpg

Korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara maske takarak sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarı yapılırken, birçok kişi çay bahçesinde ayrı ayrı saf tuttu.

cenaz4.jpg

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, cenazede yaptığı konuşmada, “Sevdiğimiz muhtarımız başta olmak üzere diğer eşi ve yengesi hepsinin cenazesinde bu sıkıntılı günde, sıkıntılı zamanda virüsle uğraştığımız zamanda bile gelip ne kadar sevdiğinizi gösterdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Bu Ramazan gününde Allah onların da günahlarını affetsin. Benim değer verdiğim, devamlı birlikte çalıştığım, iyi bildiğim bir insandı. İnşallah memleketimizde bir daha böyle bir olay yaşanmaz. En büyük temennimiz bu Geride kalan ailelerine sabır diliyorum. Her zaman onların yanında olacağım” dedi.

vurgun00-001.jpg

Kılınan cenaze namazının ardından cenazeler aile mezarlığında toprağa verildi.

cenazeler2.jpg

Öte yandan olay sonrası kaçan zanlı Hasan Dalyanoğlu dün öğle saatlerinde Dalyanoğlu Mezarlığı mevkiinde cansız bedeni bulunmuştu. Dalyanoğlu'nun işlediği cinayetler sonrasında pişman olarak intihar ettiği düşünülüyor.

cenazeler1.jpg

İLGİLİ HABERLER:
 

..:: video ::.. ..:: video ::.. ..:: video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum
İlgili Haberler