1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da CHP, Atatürk için camide mevlit okuttu
Pazar'da CHP, Atatürk için camide mevlit okuttu

Pazar'da CHP, Atatürk için camide mevlit okuttu

Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75. yıl dönümü dolayısıyla Pazar'da 2 ayrı anma töreni düzenlendi. CHP ise camide mevlit okuttu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
10 Kasım 1938'de vefat eden Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 75'inci ölüm yıl dönümü nedeniyle Pazar'da sabah Belediye Meydan Parkı'ndaki Atatürk anıtında düzenlenen törenin ardından program Sağlık Meslek Lisesi’nde devam etti.

Bu arada Cumhuriyet Halk partisi Pazar İlçe Teşkilatı tarafından Pazar Merkez Camii'nde öğle namazından önce mevlit okutuldu.

CHP İlçe Başkanı Hasan Banko ve belediye başkan aday adayları ile partililerin de katıldığı mevlitte cemaate şeker ikram edilip gülsuyu döküldü.  
 
Pazar Belediye Meydan Parkı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene; Kaymakam Selçuk Aslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodoman, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Akbulut, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Metin Atasaral, STK ve siyasi parti temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Anıta çelenk konulması ve saat 09.05’de 2 dakikalık saygı duruşunun ardından anma töreni Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde devam etti.

Burada da öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine binaen bir dizi etkinlik sunuldu.

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
42 Yorum