1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da çocuklar tebeşir festivalinde eğlendi
Pazar'da çocuklar tebeşir festivalinde eğlendi

Pazar'da çocuklar tebeşir festivalinde eğlendi

Pazar'da çocuklar, sosyal mesafe korunarak düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi.

A+A-

Emekli öğretmen Bilge Hacıaliefendioğlu şimdilerde başına geçtiği eczanesinin etrafındaki çocuklara tebeşir festivali düzenledi. 

fest5-005.jpg

Michael Jackson’ın “Heal the World” şarkısından esinlenilerek seçilen “Dünyayı iyileştir” teması üzerine çizilen tebeşir resimlerde sevgi, dostluk, birbirini önemseme, hastalığa karşı hep birlikte savaş gibi mesajlar verildi.

fest3-010.jpg

Festivalde çocuk şarkıları çalındı ve çocuklar eğlenerek şarkılara eşlik etti.

fest1-012.jpg

Festival sonunda bütün resimler birincilik ödülünü kazanarak madalyalarıyla fotoğraf çekildiler. Etkinlik sırasında çocuklara sık sık birbirlerinden “üç kocaman penguen adımı” mesafesinde durmaları anons edildi. Bu anonslarla çok eğlenen çocuklar mesafelerini koruyarak velilerinin gözetiminde çizimlerine devam etti.

fest2-011.jpg

İçindeki çocuğu yaşatan kimi veliler de kendilerini tutamayıp çizimlere katıldılar. Tebeşirler Bilge öğretmen ve resim öğretmeni kardeşi Esra Özdemir tarafından evde gıda boyalarıyla hazırlandı. Festivalde bir hayli eğlenen çocuklar ve velileri buna benzer etkinliklerin daha çok düzenlenmesi temennisinde bulundular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum