1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da da gönül köprüsü kuruldu
Pazar'da da gönül köprüsü kuruldu

Pazar'da da gönül köprüsü kuruldu

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yurt genelinde uygulattığı Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Rize'ye gelen Kayserili öğrenciler ve aileler kaynaştı.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı'nın, 120 bin öğrencinin 3 bin otobüsle Türkiye'nin en doğusundan en batısına götürülüp ağırlanması amaçlanan ''Gönül Köprüsü Projesi'' kapsamında, Kayseri'den Rize'ye gelen öğrenciler il ve ilçelerde ailelerle buluştular.

Pazar ilçesinde 26 öğrenci ilçedeki 6 okulun katkısıyla 2 gün boyunca ağırlandılar.
A.Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu, Pazar Endüstri Meslek Lisesi, A.Tahtakılıç İlköğretim Okulu, Pazar İmam Hatip Lisesi, Veysel Vardal İlköğretim ve Haberal İlköğretim okullarının organizesiyle dün ve bugün Kayseri'den gelen toplam 26 öğrenci, ''Gönül Köprüsü Projesi'' kapsamında kaynaşma ve tanışma şeklinde geçen etkinliklerde bulundular.

Kayseri'den gelen öğrencilerle Pazar'da daha önceden belirlenen aileler ilgilenirken, misafir ekip; deniz sahilinde gezi, mangal partisi, Hemşin'de doğal güzelliklerin incelenmesi ile turistik yerlerin ziyareti şeklinde etkinliklerde bulundular.
2 günlük programın sonunda memleketlerine uğurlanan öğrencilere, Pazarlı aileler tarafından bir çok hediyeler de verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum