1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da denetimler sıklaştırıldı
Pazar'da denetimler sıklaştırıldı

Pazar'da denetimler sıklaştırıldı

Karadeniz ve Rize'de Covid-19 vakalarındaki artış nedeniyle denetimler de sıklaştırıldı. Pazar ilçesinde de kolluk kuvvetleri, denetimler sıklaştırıldı.

A+A-

Konuyla ilgili Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kontrollü Sosyal Hayat döneminde denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. İlçemizde her bir iş kolu ya da mekânın uzmanlık bilgisi göz önünde bulundurularak ekiplerimiz bugün ilçemizde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu marketler, bakkal, pazar yerleri ve iş yerlerine giderek tedbirlere uyulup uyulmadığını kontrol ettiler. İş yeri çalışanlarına ve vatandaşlarımıza bilgilendirme yapılarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Ekiplerimiz ayrıca ilçemizde izleme tabi olan vatandaşlarımızın ikametlerinde olup olmadıklarını ve kurallara riayet edilip edilmediğini kontrol etmiştir. Vatandaşlarımızın sağlığı için ekiplerimiz denetimlerini her gün yapacaktır. Kurallara uymayanlara cezalar kesilecektir."

denetim4.jpg

denetim3.jpg

dntm2.jpg

dntm1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum