1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da denetimler sıklaştırılıyor
Pazar'da denetimler sıklaştırılıyor

Pazar'da denetimler sıklaştırılıyor

Koronavirüs salgınının her geçen gün artan vaka sayılarıyla birlikte tehlikeli boyutlara ulaşmasının ardından denetimler sıklaştırılırken; Pazar ilçesinde de Kaymakam Terzi ve Belediye Başkanı Basa'nın öncülüğünde çalışma başlatıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
İçişleri Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında bugüne kadar yapılan en yoğun denetimin gerçekleştirileceğinin açıklanmasının ardından bugün denetimler sıklaştırıldı.

dnt12.jpg

Pazar İlçesinde de kaymakam Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar İlçe Emniyet Müdür Vekili Ardeşen Emniyet Müdürü Furkan Fatih Ersoy, İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Orhan Akgül, Pazar Toplum Sağlık Müdürlüğü ve belediye zabıta ekipleri ile ilçedeki kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının katılımıyla denetimler gerçekleştirildi.

dnt11.jpg

Vatandaşların yoğunlaştığı lokanta, kafeterya ve çay ocakları, toplu taşıma araçları başta olmak üzere sosyal mesafenin zorlandığı alanlarda denetimlerini sıklaştıran heyet, vatandaşların korunması noktasında bilgi verirken kanuni uyarıları hatırlattı.

dnt10.jpg

Pazar ilçesinde özellikle maske konusunda duyarlılığın üst seviyede olduğu, sosyal mesafe konusunda ise eksiklikler bulunduğu ifade edilirken, son dönemde artan koronavirüs vakalarının önüne geçilmesi için herkesin sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiği vurgulandı. 

dnt9.jpg

Vatandaşların hem kendi hem de yakınları ile toplum sağlığı için sorumlu hareket etmesinin elzem olduğu ifade edilirken, kurallara uymayan iş yeri ve vatandaşlara cezai işlem uygulanması noktasında kolluk kuvvetlerinin tereddüt etmeyeceğinin altı çizildi.

dnt8.jpg

dnt7.jpg

dnt6.jpg

dnt5.jpg

dnt4.jpg

dnt3-001.jpg

dnt2-001.jpg

nt1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum