1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da denize şehitler için çelenk bırakıldı
Pazar'da denize şehitler için çelenk bırakıldı

Pazar'da denize şehitler için çelenk bırakıldı

Pazar Kirazlık Limanından 3 tekne ile protokol ve vatandaşlar denize açılarak, denize tüm deniz şehitleri için çelenk bıraktı...

A+A-

Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 89. yıldönümü münasebetiyle Pazar Liman Başkanlığı tarafından kutlama programı düzenlendi.

kabotaj7.jpg

Programa Kaymakamı Selçuk Aslan, Garnizon Komutanı Hava Üsteğmen Mustafa Çelik, Belediye Başkan vekili Engin Atabey, Liman Başkanı Sultan Süleyman Taşçı, Pazar İlçe Emniyet Müdürü Vekili Emniyet Amiri Hazım Gümüş, İlçe Gençlik Spor Müdürü Handan Sümer, kurum müdürleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

celenk.jpg

Programda önce sabah saat 11.00’de Pazar Meydanı’ndaki Atatürk anıtına Liman başkanı Sultan Süleyman Taşçı ve beraberindekiler ile çelenk sunuldu.

sultansuleymantasci.jpg

Burada günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Liman Başkanı Taşçı, “Denizlerimiz aynı zamanda milli servetimizdir. Balıkçılıktan ulaşıma, turizmden sanatsal faaliyetlere Karadeniz çevresinde kurulmuş il ve ilçelerin sakinleri olarak bu konuda çok duyarlı olmalıyız.” dedi.

kabotaj3-001.jpg

Devamında Kirazlık Limanından 3 tekne ile protokol ve vatandaşlar denize açıldı.

kabotaj1-001.jpg

Denize tüm deniz şehitleri için çelenk bırakılırken, Kaymakam Aslan, “Asker ve sivil tüm deniz şehitlerimizin ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun” diyerek, duygularını katılımcılarla paylaştı. 

kabotaj2-001.jpg

kabotaj6.jpg

kabotaj5-001.jpg

kabotaj4-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum