1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da deprem bölgesine yardım kampanyası
Pazar'da deprem bölgesine yardım kampanyası

Pazar'da deprem bölgesine yardım kampanyası

Pazar Belediyesi, Pazar Ticaret Sanayi Odası ve Pazar 4 Nolu Nakliyeciler Kooperatifi öncülüğünde Elazığ'daki deprem bölgesine başlatılan yardım kampanyasında bir TIR malzeme toplanmaya başladı. Yardımlar sabah 09.00'da yola çıkacak.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar ilçesinde belediye, TSO ve nakliyeciler kooperatifinin iş birliğiyle deprem meydana gelen Elazığ’a yardım kampanyası düzenlendi.
Eski vergi dairesi ilerisinde, tahsis edilen TIR’a vatandaşların yardımları alınıyor. 

yard2-003.jpg

Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır yardımların devam ettiğini gün içinde birçok kişinin destek sağladığını ifade ederek, akşam geç saatlere kadar yardımları alıp sabah 09.00 itibariyle de TIR’ın yola çıkacağını söyledi.

yard1-005.jpg

Gerçekleştirilen yardım kampanyasına TIR tahsis ederek destek veren Pazar 4 Nolu Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Turan Karahan da yaşanan depremin herkesi üzdüğünü ve kendilerinin de destek için harekete geçtiklerini ifade etti.
TIR’ı doldurmak için birçok vatandaş giyim eşyası ve gıda malzemesi ile yardıma destek verirken duygularını Pazar53 kameralarına aktardı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum