1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da Ekrem Kılıç coşkusu
Pazar’da Ekrem Kılıç coşkusu

Pazar’da Ekrem Kılıç coşkusu

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından tertiplenen iftar programı geniş katılımla gerçekleşirken kalabalık salona sığmadı

A+A-

CENGİZ YILDIRIM - RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleşen AK Parti aday proje tanıtım ve iftar programı coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

ekrem6-003.jpg

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da iştirak ettiği programa, AK Parti Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı ve Harun Mertoğlu, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, 23. dönem Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, 24. dönem Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, 58. Hükümet dönemi Çevre Bakanı İmdat Sütlüoğlu, AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan, çok sayıda davetli ve partililer katıldı.

ekrem11.jpg

Pazar’ın sadece bir ilçe olmadığını, tarihi kentin dokularını üzerinde taşıdığını söyleyen Rize Milletvekili Muhammed Avcı, “Bu muhteşem kalabalık bize şunu gösterdi. Genel başkan getirtip mitingde toplayamadıkları kişi sayısının belki iki katı bugün bu salonda Ekrem başkana destek olmak için gelen bütün Pazarlı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Ekrem Başkan ile Pazar’da hizmet noktasında yepyeni bir tarihin başlangıcını hep birlikte yaşayacağız.” diye konuştu.

bak4-039.jpg

Kalabalık salona sığmazken Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, katılımcıları konuşmasıyla adeta coşturdu. “R. Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim” diyerek söze başlayan Bakan Bak, “Sandıkları patlatacak ve Cumhurbaşkanımıza 31 Mart’ta Pazar’dan hediyemizi, Reis Ekrem’i büyük bir oy oranı ile belediye başkanı seçerek göndereceğiz” dedi.

ekrem2-003.jpg

Son konuşmayı yapan Pazar Belediye Başkan adayı Ekrem Kılıç, “Bu coşku ve birliktelik bizi Pazar için çok daha güzel günlerin beklediğinin habercisidir. Bu birlik, bu destek olduğu müddetçe ben de bu ilçenin 7/24 saat hizmet sunacak bir neferi olacağım” ifadelerini kullandı.

ekrem7-002.jpg

ekrem1-004.jpg

ekrem3-003.jpg

ekrem9-001.jpg

ekrem10-001.jpg

ekrem8-002.jpg

ekrem5-003.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
53 Yorum