1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da emekli müdürlere veda yemeği
Pazar'da emekli müdürlere veda yemeği

Pazar'da emekli müdürlere veda yemeği

Pazar Kirazlık Çay Fabrikası Müdür Yardımcısı Mehtap Kılıç ile aynı fabrikasının Tarım Kısım Müdürü Mustafa Naci Dilek emekliye ayrılırken, mesai arkadaşları kendilerini veda yemeği ile uğurladı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Çaykur Pazar Kirazlık Çay Fabrikasının emektar 2 idarecisi emekliye ayrılırken, mesai arkadaşları ve dostları, kendilerini düzenledikleri veda yemeği ile uğurladı.

emekl54.jpg

Kurumda değişik fabrikalarda mühendis, tarım kısım müdürlüğü ve son olarak da müdür yardımcılığı görevlerinde bulunan Mehtap Kılıç ile Tarım Teknikeri Mustafa Naci Dilek’in emekli olarak kurumdan ayrılmaları nedeniyle Pazar Kesimal Lokantasında düzenlenen veda yemeğine Kılıç ve Dilek’in mesai arkadaşları ile dostları katıldı.

emekli4.6pg.jpg

Geçmişe dönük anıların da tazelendiği program sonrası katılımcılar, birlikte toplu fotoğraf çektirip, emekli olan dostlarına sağlık ve mutluluk dolu günler dileyerek emekliliklerinin hayırlı olması temennilerini ilettiler. 

emekli4.jpg

emekli3.jpg

emekli2.jpg

emekli1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum