1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da eski oyuncak getirene pazar çantası verildi
Pazar'da eski oyuncak getirene pazar çantası verildi

Pazar'da eski oyuncak getirene pazar çantası verildi

Pazar'da Kızkulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırladığı proje etkinliği 15 Temmuz Demokrasi meydanında gerçekleştirildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Kızkulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 2023 Eğitim Vizyonu ışığında- Sıfır Atık- projesine katkı sunmak amacıyla hazırlamış olduğu “Eski Oyuncağını Getir, Pazar çantanı Götür” Projesi etkinliği  15 Temmuz Demokrasi meydanında gerçekleştirildi.

paz4-034.jpg

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, veli ve öğrenciler ile vatandaşların ilgi gösterdiği etkinlikte, oyuncaklarını getirenlere Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencilerinin dikmiş olduğu alışveriş çantaları hediye edildi.

paz3-040.jpg

Okul Müdürü Tuncay Canca, etkinlikle ilgili asıl amacın çevreyi korumak ve doğaya sahip çıkmak olduğunu ifade ederek, “Bu anlamda okulumuz bir proje geliştirmiş ve bu proje ile plastik poşet kullanımını bir nebze olsun azaltmayı hedeflemiştir. Projemizin bir diğer hedefi de kullanılmayan eski oyuncakları toplamaktır. Toplanan bu eski oyuncaklar okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğrencileri tarafından onarılıp tekrar ihtiyaç sahibi çocuklarımızla buluşturulacaktır. Eski oyuncağını getiren her vatandaşımıza okulumuz Moda Tasarım  Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencilerinin dikmiş olduğu alışveriş çantaları hediye edildi. Böylelikle hem çevremizi korumaya katkıda bulunmuş, hem de yarınlarımızın ışığı çocuklarımıza hediyelerimizi takdim etmiş olacağız. Çevre dostu projemize katkılarını esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Ayhan Terzi´ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

paz2-050.jpg

paz1-057.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum
İlgili Haberler