1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da esnaf odalarından dinamik denetim
Pazar'da esnaf odalarından dinamik denetim

Pazar'da esnaf odalarından dinamik denetim

İçişleri Bakanlığının Kovid-19'la mücadelede başlattığı "Dinamik Denetim Süreci" kapsamında Pazar Esnaf Odaları tarafından esnaflara bilgilendirmede bulunuldu

A+A-

İçişleri Bakanlığınca başlatılan yeni ve yoğunlaştırılmış denetim seferberliği kapsamında esnaf temsilcilerinin de katılımıyla dinamik denetim çalışması gerçekleştirildi.

dntm4.jpg

Bugüne kadar mülki idare amirlerinin koordinasyonunda sahada daha çok kolluk kuvvetleri vasıtasıyla yürütülen denetim faaliyetlerine; tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, yerel yönetimlerin ve meslek odalarının azami seviyede desteğinin sağlanması ile oluşturulan dinamik denetim modeli kapsamında, Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgut Sağbaş ile Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla ilçede esnaf denetimlerinde bulunuldu.

dntm2-001.jpg

Teknolojik imkânlardan üst düzeyde istifade etmek suretiyle denetimlerin etkinliği ve kapasitesi artırılarak yapılacak çalışmalar kapsamında meslek odaları denetim ekipleri haftada en az bir kez üyelerinin işyerlerini denetleyerek gerekli rehberlik faaliyetlerini yürütecek ve aykırı tedbirlerde oda mevzuatı çerçevesinde işlem tesis ederek yapılan denetimleri raporlayacak.

dntm3.jpg

dntm1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum