1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da evlere günlük gazete ve kitap da götürülüyor
Pazar'da evlere günlük gazete ve kitap da götürülüyor

Pazar'da evlere günlük gazete ve kitap da götürülüyor

Pazar'da VEFA grubu, evde kal çağrısına uyan herkesin tüm isteklerini evine götürüyor. Maş ve gıdadan sonra günlük gazete ve kitap da bu hizmet kalemlerine eklenmiş oldu.

A+A-

Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Pazar Vefa Sosyal Destek Grubunda görev yapan jandarmamız, emniyetimiz, muhtarlarımız, imamlarımız, gençlik merkezi liderlerimiz ve kurumlarımızda görev yapan personellerimiz hem vatandaşlarımızı bilgilendirme hem de ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor. Örnek köyünde muhtarımız ve imamımız köyde ikamet etmekte olan yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettiler. Vatandaşlarımıza coronavirüs tedbirlerini anlatarak ellerini sürekli dezenfekte etmeleri için sabun ve evde kalmaları için günlük gazete ve kitap götürdüler." denildi.

vfa1.jpg

MUHTARLARA GENİŞ YETKİ

Muhtarların salgın döneminde önemli rol üstlendiğine vurgu yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Pazar Vefa Sosyal Destek Grubu üyesi muhtarlarımız iş başında. Köy ve mahallelerimizde bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan muhtarlarımız aynı zamanda İl dışından gelen vatandaşlarımızı ziyaret ederek 14 günlük karantina süresine riayet ederek sokağa çıkmamaları konusunda uyarıyorlar. Gençlik Merkezi liderlerimiz de caddeleri dolaşarak vatandaşlarımıza zaruri ihtiyaçları haricinde evlerinden dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunmaya devam ediyorlar."

vefa2-003.jpg

vefa3-001.jpg

vefa4-001.jpg

vefa8.jpg

vefa7.jpg

vefa6.jpg

vefa5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum