1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da gazeteciler günü
Pazar'da gazeteciler günü

Pazar'da gazeteciler günü

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelerek sohbet etti.

A+A-

Pazar Kesimal Yemek Sarayında, ilçede görevli yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya gelen Pazar Belediye Başkanı Basa, davetlerine icabet eden medya mensupların teşekkür etti.

gaz1-003.jpg
 
“Basın ne kadar güçlü olursa, vatandaşın sesinin de o kadar gür olacağını düşünüyorum" diyen Başkan Basa, “Gazetecilik evrensel normlar ışığında basın meslek ilkeleri doğrultusunda yapıldığı zaman anlam taşımaktadır. Bunun için basın özgürlüğü hepimizin hedefidir. Basın özgürlüğü derken kişilik haklarına saygı gazetecinin ana ilkesi olmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan Belediye Meclis Üyesi İlhami Günaydın da basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum