1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da görülmemiş vahşet
Pazar'da görülmemiş vahşet

Pazar'da görülmemiş vahşet

Pazar'da 7 yıl önce ablasını baltayla keserek öldüren akıl hastası, serbest kalınca bu defa annesini de aynı şekilde infaz etti.

A+A-

Ablasını katleden akıl hastasını serbest bıraktılar; aynı cani bu kez de öz annesini doğradı

Emir geldi anne gitti!

Rize’nin Pazar ilçesinde 7 yıl önce ablasını ‘Emir geldi!” diyerek baltayla kesen ve akıl hastası olduğu için 6 ay sonra serbest bırakılan Mehmet Ali Küçük (37) bu defa da aynı şekilde 69 yaşındaki öz annesi Havva Küçük’ü infaz etti

6 AYDA BIRAKILMIŞTI
Edinilen bilgiye göre ilçenin Bucak köyündeki vahşet ancak 30 saat sonra anlaşılabildi. 37 yaşındaki akıl hastası Mehmet Ali Küçük, annesini yalnız kaldıkları evde baltayla öldürdükten sonra hiçbir şey olmamış gibi aynı evde yatıp uyudu. Ertesi gün de köyde dolaşan M.Ali Küçük’ün işlediği cinayet, köylülerin anne Havva Küçük’ü bir gün boyunca köyde görememeleri üzerine anlaşıldı. Akıl hastası adamın öz annesini de keserek katlettiği belirlendi. Pazar’da yaşayan akıl hastası, 7 yıl önce de ‘Emir geldi!” diyerek öz ablasını baltayla kesmiş, ancak tutuklanmasının ardından akıl hastası olduğu için 6 ay sonra serbest bırakılmıştı. Bucak Köyü Muhtarı İdris Küçük, Mehmet Ali’nin ileri seviyede ruhsal sorunları olduğunu, ne var ki son olaylar nedeniyle köyün de büyük tedirginlik duyduğunu söyledi.

KAYBETSİNLER BUNU!
Muhtar, “İlk olarak 15 yıl önce erkek kardeşini öldürmeye çalışmış, son anda kardeşi kurtulmuştu. 7 sene önce ise 2 çocuk sahibi dul ablası Hatice Ergin’i dağda keserek öldürmüş ve hasta olduğu için 6 ay tedavi gördükten sonra serbest bırakılmıştı. Annesini bir gün boyunca göremeyince kuşkulandık. Daha sonra evine baktığımızda cesediyle karşılaştık. Neden öldürdüğünü sorduğumuzda ise yaşamak için öldürmek zorunda olduğu gibi garip şeyler söyledi. Elinde liste olduğunu söylüyor. Tüm köy tedirgin. Raporlu olduğu için tekrar geri dönmesinden endişe ediliyor. Olaydan sonra köy halkı linç yapmak istedi. Jandarma gelene kadar zor mani olduk” dedi. Göz göre göre yaşanan vahşete göz yumanlara tepki gösteren köy halkı jandarma ekiplerini uyardı. Vatandaşlar, “Ya bu caniyi bize verin ya da siz kaybedin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
30 Yorum