1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da güzellik merkezi açıldı
Pazar'da güzellik merkezi açıldı

Pazar'da güzellik merkezi açıldı

Pazar Hamidiye'de Angel Beauty Center Güzellik Salonu, Ardeşen ve Pazar'dan çok sayıda davetlinin katılımıyla dualar eşliğinde hizmete açıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da yeni iş yeri, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kâhya, her 2 ilçenin sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

acls1-011.jpg

Hamidiye Bölge Adliyesi Karşısında dualarla kurdelesi kesilen işletmenin sahibi Leyla Üst, Romanya’dan gelerek Pazar’da iş yeri açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

acls2-007.jpg

Üst, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, “Romanya’dan gelin geldim. Şimdi çok şükür iş yeri sahibi oldum. Bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim. Maddi ve manevi destekleri asla unutmam, benin yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.” dedi.

ust.jpg

Üst, "Daha verimli temizleme yapan cilt bakımı, epilasyon, mezoterapi var. Kaliteli ürünler kullanıyoruz. Bölgesel incelme odası var. Yapabildiğimiz kadar incelme yapıyoruz. Masaj odamızda rahatlama masajımız var. Ballı masaj, sıcak taş masajımız mevcut. Kendini iyi ve rahatlamış hissetmek isteyen herkesi bekleriz.” şeklinde konuştu.

acls3-009.jpg

acls6-002.jpg

acls5-005.jpg

acls4-008.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum