1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da hafızlar belgelerini aldı
Pazar’da hafızlar belgelerini aldı

Pazar’da hafızlar belgelerini aldı

Pazar Müftülüğünde düzenlenen törenle 4 öğrenci hafızlık belgelerini aldı...

A+A-

Pazar Müftülüğüne bağlı Merkez Sahil Erkek Kur’an Kursu, Tütüncüler Köyü Kız Kur’an Kursu ve Elmalık Köyü Kız Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan hafızlık tespit imtihanında başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan 4 öğrenci için belge takdim töreni düzenlendi.

hfz3.jpg

Pazar İlçe Müftülüğünde hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrenciler ile mazeretleri sebebiyle törene katılamayan yeni hafızların velisine belgelerini takdim eden İlçe Müftüsü Recep Şahan, “Kur’an-ı Kerim’i hıfzeden öğrencilerimize, hocalarına, ailelerine ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, tebriklerimi iletiyorum” dedi.

hfz2.jpg
 
Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan hafızlık tespit imtihanında başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazanan 4 öğrenci:
1-Hamit Can Büyükterzi: Merkez Sahil Erkek Kur'an Kursu
2-Hızır Atay: Merkez Sahil Erkek Kur'an Kursu
3-Ömer Can: Merkez Sahil Erkek Kur'an Kursu
4-Serap Tokgöz: Tütüncüler Köyü Kız Kur'an Kursu

hfz1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum