1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da halk yürüyüşü yapılacak
Pazar'da halk yürüyüşü yapılacak

Pazar'da halk yürüyüşü yapılacak

Pazar 2. Spor Şenliği ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 18 Mayıs Pazar günü kaymakamlıkça bir halk yürüyüşü gerçekleştirilecek.

A+A-

NACİ GÜVEN
Her yıl geleneksel olarak yapılan Gençlik Haftası etkinlikleri içerisinde Atatürk'ün doğumunun 127. yılı anısına ilçede halk yürüyüşü yapacaklarını belirten İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Tezcan, “Pazar günü sabah saat 08.30'da Kaymakamlık binası önünde toplanarak, Kirazlık Çay Fabrikası istikametinden, Güzelyalı mahallesi bölge Trafik kavşağına kadar yürüyeceğiz. Aynı istikametten geri dönülecek ve Kapalı Spor Salonu önünde Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Sivrikaya yönetiminde kültür fizik hareketleri yapıldıktan sonra etkinlik sona erecektir. Halkın sevk ve idaresinden bütün beden eğitimi öğretmenleri sorumlu olacaktır” diye konuştu.

Ayrıca 19 Mayıs Pazartesi günü Gençlik Haftası etkinlikleri içerisinde atletizm yarışmaları da düzenleneceği belirtildi.

Yarışmada 15-18 yaş kızlar Bin 500 metre, 15-18 yaş erkekler 2 Bin metre, 19-30 yaş erkekler 2 Bin metre, 31-40 yaş erkekler 2 Bin metre, 40 yaş ve üzeri erkekler 2 Bin metre koşacaklar. Yarışmalara katılmak için müracaatlar Cuma günü mesai saatine kadar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne yapılabilecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum