1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da hastayı karda yuvarlana yuvarlana indirdiler!
Pazar'da hastayı karda yuvarlana yuvarlana indirdiler!

Pazar'da hastayı karda yuvarlana yuvarlana indirdiler!

Pazar’da aniden hastalanan 70 yaşındaki vatandaş, kar geçit vermeyince sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından hastaneye böyle götürüldü

A+A-

Rize’nin Pazar ilçesi Alçılı Köyünde 70 yaşındaki Hüseyin Özbağdaşlı aniden hastalanınca eşi yardım istedi.

kar3-017.jpg

Köy yolunun karla kaplı olması nedeniyle Özel İdare iş makinesi eşliğinde yola çıkan sağlık ekipleri, yaklaşık 3 saat sonra hastaya ulaşabildi.

kar4-015.jpg

Evinden yaklaşık 500 metre uzaklıktaki ambulansa ise karla kaplı yolda büyük bir mücadele verilerek taşınan Hüseyin Özbağdaşlı, hastanede tedavi altına alındı.

kar2-025.jpg

Alçılı Köyü Muhtarı Yener Kadıoğlu, hastayı karda yuvarlana yuvarlana indirdiklerini söyleyerek, “Maalesef tüm çabamıza rağmen ambulans hastaya ulaşamadı. 3 saatlik bir mücadele sonrası iş makinesiyle hastanın evine yaklaşık 500 metre yaklaşabildik. Kalan mesafede 112 ve ATT ekibi arkadaşlarımız, köylülerimizle el ele verdik, bir yandan karla kaplı yolu açarak, bir yandan da karda yuvarlana yuvarlana Hüseyin amcamızı ambulansa yetiştirdik ve hastanede tedavi altına alınmasını sağladık” dedi.

kar44.jpg

..:: VİDEO ::..  ..:: VİDEO ::..  ..:: VİDEO ::..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum