1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da hava ulaşımı başladı kara ulaşımı aksadı!
Pazar’da hava ulaşımı başladı kara ulaşımı aksadı!

Pazar’da hava ulaşımı başladı kara ulaşımı aksadı!

Pazar’da hizmete açılan Rize Artvin Havalimanı’nın sahil yolu geçişlerinde yapılan düzenleme, civar mahalle ve köy yollarında ulaşım sıkıntısına neden oldu.

A+A-

Havalimanından ötürü, Yeşilköy ve İkiztepe Mahallesi giriş yollarında uzun süredir, giriş çıkışlarda sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Yeşilköy Muhtarı Hasan Yangın, “Konuyla ilgili çözüm bulmak için İkiztepe Mahalle Muhtarımız Fahri Tuhan ve cami imamımız Muammer Albayrak ile beraber, Trabzon 10. Bölge Müdürlüğü ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğüne giderek sıkıntılarımızı dile getirdik. Sağ olsunlar değerli müdürlerimiz çok ılımlı bir şekilde yaklaşımda bulundu ve bizi dinlediler. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Gerekli yazışmalar yapıldıktan sonra konuyla ilgileneceklerini tarafımıza ifade ettiler.” dedi.

muht2-013.jpg

Muhtar Yangın, bölgeye yapılan havalimanının herkes için büyük bir kazanım olduğunu ifade ederek, “Bu büyük yatırım ile hepimiz gurur duyuyoruz. Bölgemize önemli bir yatırım geldi. Elbette ilk aşamada aksaklıklar, eksiklikler olacak. Ancak hava ulaşımında böyle bir yatırım yapılırken havalimanı yanındaki mahalle ve köylerimizin giriş çıkış güzergahlarının kapanması, dolambaçlı bir yol üzerinden mesafe kat ederek karayolu ulaşımında aksaklıklar yaşanması da bizleri sıkıntıya soktu. Küçük dokunuşlarla yaşanan bu aksaklıkların giderileceğini umuyoruz” şeklinde konuştu.

havakara.jpg

muht1-012.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum