1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da heyelan: 2 ölü
Pazar'da heyelan: 2 ölü

Pazar'da heyelan: 2 ölü

Rize’nin Pazar İlçesi’nde şiddetli yağış sonrası heyelan meydana geldi. Heyelanda yıkılan evin altında kalan 2 kişi hayatını kaybetti.

A+A-

Rize’nin Pazar İlçesi’nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evin altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. 

heyelan5-003.jpg

Rize’de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle’de bu gece saat 00:30 sularında heyelana yol açtı.

heyelan4-005.jpg

Meydana gelen heyelanda Kemal Doğan (60) ve Ümmiye Doğan (58)’ın yaşadığı ev heyelan altında kaldı. Komşuların haber vermesi üzerine AFAD, Jandarma ve Rize Arama Kurtarma Ekibi (RİKE) tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

heyelan2-008.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan da arama kurtarma çalışmalarını yerinde takip etti. Sabah saatlerinde Doğan çiftinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Yaklaşık 25 yıldır evli olan çifti ölüm uykudayken yakaladı. Doğan çiftinin çocukları bulunmadığı öğrenildi. Doğan çiftinin enkaz atından çıkartılan cansız bedenleri morga konulmak üzere ambulansla bölgeden alındı.

heyelan3-007.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, heyelana dün gün boyu yağan şiddetli yağışların neden olduğunu belirtti.

video1.png

heyelannn.jpg

heyelan1-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum