1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da huzur ve asayiş toplantısı
Pazar'da huzur ve asayiş toplantısı

Pazar'da huzur ve asayiş toplantısı

Pazar ilçesinde Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş'ın da katılımıyla Halk Kütüphane'sinde huzur ve asayış toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

Naci GÜVEN
Rize'nin Pazar ilçesinde huzur toplantısı yapıldı. Halk Kütüphane Salonu'nda düzenlenen toplantıya Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, Şoförler Odası Başkanı Ekrem Kılıç, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılışında İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, ilçede alınan emniyet tedbirleri ve ilçenin asayiş durumuyla ilgili slayt gösterili bilgi verdi.

Rize İl emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ise Pazar’da 2. Huzur toplantısını yaptıklarını belirterek, “Huzur sadece polis ve jandarma ile sağlanmamalı; toplum destekli güvenlik anlayışı gerekli. Emniyet ve asayiş olaylarında vatandaşlar bizlere yardımcı olmalıdır. Onların desteğine ihtiyacımız var. Biz de 24 saat vatandaşın hizmetindeyiz. Pazar huzursuz bir ilçe değil. Suç oranında düşüşler var. Ama yine de silahlı yaralama ve ölümlü olaylar oluyor. Olmasını istemiyoruz. Pazar’da daha az suç işlensin, bunu istiyoruz.” dedi.

Huzur toplantılarının bir amacının da vatandaşların istekleri doğrultusunda gerekli tedbirleri almak olduğuna ifade eden Demirtaş, “Önemli olan sokağa çıkıldığında vatandaşın kendini güvende hissetmesi. Polis, vatandaş ilişkileri, ihbar ve tanıklıkta polise soğuk davranmadan her konuyu paylaşmak, bize verilecek en büyük destektir. Bu aynı zamanda vatandaşlık görevidir” şeklinde konuştu.
Demirtaş, daha sonra katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum