1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da İlköğretim Haftası etkinliği
Pazar'da İlköğretim Haftası etkinliği

Pazar'da İlköğretim Haftası etkinliği

Pazar ilçesinde İlköğretim Haftası kutlama etkinliği düzenlendi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
2019-2020 eğitim öğretim yılı açılış programı kapsamında sabah 15 Temmuz Demokrasi meydanındaki Atatürk Anıtı önünde başlayan etkinlikler, Veysel Vardal İlkokulu önündeki programla devam etti.

okl6-001.jpg

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, okul müdürleri, öğrenci ve velilerin katılımıyla Veysel Vardal İlkokulunda düzenlenen tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağının göndere çekilmesi ile başladı. 

okl2-002.jpg

Program günün anlam ve önemini belirten konuşma, öğrenci konuşması, şiir okunması, 4. sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine çiçek vermesi ve öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler ile devam etti.

okl3-003.jpg

Daha sonra protokol ile birlikte sınıf ziyaretinde bulunarak öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Terzi, öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarı dileklerinde bulundu.

okl7-001.jpg

okl4-003.jpg

okl5-001.jpg

okl8-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız