1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da ilmihal yarışması
Pazar'da ilmihal yarışması

Pazar'da ilmihal yarışması

Rize’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında tüm ilçelerdeki İmam Hatip Liseleri arasında yarışmalar düzenleniyor.

A+A-

Naci GÜVEN - Bu kapsamda Pazar’da düzenlenen etkinlikte de ilmihal bilgisi yarışması düzenlendi.
Pazar Belediyesi Kültür Salonu’ndaki yarışmaya Pazar İlçe Milli Eğitim müdürü Nafız Sağlam, Hemşin Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demirtaş, İmam-Hatip Lisesi müdürleri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yarışmaya Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çayeli İmam Hatip Lisesi, Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi, Pazar İmam Hatip Lisesi, Kalkandere İmam Hatip Lisesi, İkizdere İmam Hatip Lisesi ve Çamlıhemşin İmam hatip Lisesi katıldı.

Yapılan yarışma sonucunda Rize AİHL ve İHL Öğrencisi Betül Köroğlu Birinci oldu. İkinciliği Ardeşen AİHL ve İHL Örencisi Ahmet Gümüş alırken, Üçüncülüğü ise Pazar İHL öğrencisi Miraç Topçu aldı.

Bütün ilçelerde yapılacak yarışmaların tamamlanmasından sonra birinci olan Öğrenciler 26 Nisan’da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde birer bilgisayar ile ödüllendirilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız