1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kaldırım çalışmaları
Pazar'da kaldırım çalışmaları

Pazar'da kaldırım çalışmaları

Pazar Belediyesi havaların ısınmasıyla kaldırım çalışmalarını yeniden başlattı. Sümerbank sokağındaki çalışmalar start aldı.

A+A-

Naci GÜVEN - Hava koşullarının elverişli olmasını fırsat bilen Pazar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha sorunsuz bir çevrede yaşamalarına imkân sağlamak amacıyla yol yapım ve kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 
Pazar’a modern ve çağdaş bir kimlik kazandırmak için ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, “İlçeye kazandırdığımız yeni caddelerle modern kent olma yönünde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu ana kadar birçok cadde ve sokaklarımızın yol, kaldırım genişletme ve ışıklandırma çalışmalarını tamamladık. Son olarak Sümerbank Sokağının kaldırım genişletme çalışmasına başladık. Tek yol olarak Trafiğe açılacak olan yeni yolda kaldırımları daha geniş ve düzenli olarak halkın hizmetine sunacağız. Bize maliyeti 50 Milyon YTL’yi bulacak. Kaldırımların genişliği 2.80 Metre olacak. 10 Bin adet suniks parke taşı kullanılacak. Ayrıca aydınlatma için 15 adet ışıklı direk kullanılacak. Biz bunları yaparken esnaflarımızı da düşündük. Mağdur olmamaları için belirli aralıklarda cep yaparak araçlarına yük alırken ve indirirken kolaylık sağlamış olacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum