1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da karma fotoğraf sergisi
Pazar’da karma fotoğraf sergisi

Pazar’da karma fotoğraf sergisi

Fotoğraf sanatçılarının emeğine sahip çıkan Pazarlı hayırsever işadamı Sebahattin Apaydın Karma Fotoğraf Sergisi düzenledi.

A+A-

HALİM DEMİRCİOĞLU
Açılışını Pazar Kaymakamı Mustafa Akın ve Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın yaptığı, 15 fotoğraf sanatçısının eserinin yer aldığı sergiye ilgi büyüktü.

serg6-014.jpg

Fotoğraf sergisinde açılış konuşması yapan iş adamı Sebahattin Apaydın; “Rize’mizin ve ilçemiz Pazar’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin harmanlandığı bu sergi aracılığıyla pek çok güzelliklerle sizleri buluşturmuş olduk. Rize-Artvin Havaalanımızın bulunduğu şehir olmamız sebebiyle bu tür tanıtım etkinliklerinin çokça yapılması lazım. Artık dağcılık ve doğa turizminin başlangıç noktası ilçemiz Pazar’dır. Kamuya ait dört tane, özel sektöre ait pek çok çay fabrikasını bünyesinde bulunduran Pazar, bacasız sermaye olarak bilinen turizmde de hak ettiği konuma gelmelidir. Bu arada bu etkinlik vesilesiyle Kaçkar dağından sonra 3 bin 711 metre yüksekliğiyle Kaçkarların ikinci büyük zirvesi olan Verçenik Dağına yaklaşık 80 sene evvel tırmanan ve ilk hatıra defterini zirveye koyup imzalayan Pazarlı dağcı merhum Hayrettin Taşkın’ı rahmetle anıyoruz. Ayrıca, ilçemizde başkanlığını yapmış olduğum ve amatör ligde faaliyet gösteren Pazar Derebaşıspor kulübünü kurdum. Şimdi fahri başkan olan Adem Taşkın ile kulübümüz faaliyetlerine devam etmektedir. Spor ve Sanat toplumsal iki değerdir. Bu nedenle Derebaşıspor kulübümüz ile dağcılık ve doğa sporları yapan ve de fotoğraf sanatıyla ilgilenen tüm dostlarımın yanındayım" dedi.

serg8-008.jpg

serg7-011.jpg

serg5-015.jpg

serg4-021.jpg

serg3-023.jpg

serg2-021.jpg

serg1-023.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum