1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kömür dağıtımına devam
Pazar'da kömür dağıtımına devam

Pazar'da kömür dağıtımına devam

Pazar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi bin aileye toplam 750 ton kömürün dağıtılmasına başlandı.

A+A-

NACİ GÜVEN
Bu kış ihtiyaç sahiplerine verilmesi düşünülen 750 tonluk kömürün dağıtımına başladıklarını ifade eden Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Vakıf Müdürümüz İsmail Akdemirci ve muhtarlarımızın daha önce tespit yaptıkları ihtiyaç sahibi ailelere guruplarına göre 500, 750 ve bin kilo kömür vermeye başladık” dedi.

İlk etapta 2 ay önce çuvallanmış 30 ton kömürün dağıtımını yaptıklarını söyleyen Kaymakam Sezgin, “Otomasyon sistemiyle verimli bir dağılım yapmayı hedefledik. Bu anlamda ilk etap 30 ton kömürün dağıtımını daha önce tamamlamıştık. Kalan 720 ton kömürün tamamı şu anda depolarımızda mevcut durumda. Bu güne kadar toplam 150 ton kömürü ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Kalan 600 ton kömürü bir aya kadar ihtiyaç sahiplerine sevk etmiş olacağız. Vakfımız, ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı dışında diğer hizmetleri de planlı bir şekilde devam ettiriyor” dedi.

İNTİZAMLI DAĞITIM:
Bu arada geçen yılki dağıtım esnasında çuvalların yırtılması sonucu etrafa saçılan ve zayedilen kömürlerin basında yer alan haberlerinden sonra bu yıl daha intizamlı bir dağıtımın yapıldığı gözleniyor. Deforme olup dökülen kömürlerin temiz torbalara doldurularak kullanılır hale getirildiği ve dağıtımın da düzenli bir şekilde yapıldığı gözlerden kaçmıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum