1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da korkutan heyelan! Apartman sakinleri büyük panik yaşadı
Pazar'da korkutan heyelan! Apartman sakinleri büyük panik yaşadı

Pazar'da korkutan heyelan! Apartman sakinleri büyük panik yaşadı

Pazar Kirazlık Mahallesinde aşırı yağışlar sonucu heyelan meydana gelirken 120 daireli sitede büyük panik yaşandı.

A+A-

Pazar İlçesi Kirazlık Mahallesi sahil mevkiinde aşırı yağışlar nedeniyle yaşanan heyelan korkuttu.

hyln05.jpg

120 daireli Manolya Sitesi arkasındaki alanda su kanalının hafriyat nedeniyle kapandığını iddia eden apartman sakinleri, biriken yağmur suyunun taş ve toprakları apartmana savurduğunu ifade etti.

hyln03-001.jpg

Site yöneticisi Mustafa Taşcıoğlu, tehlikeli bir durumla karşı karşıya olduklarını ifade ederek, “Binamızın arkasındaki yolda hiç bir ıslah çalışması yapılmadan, suyun akış yönünü değiştirerek; ‘ben yaptım oldu’ zihniyetiyle yapılan baştan salma işin sonucu bu yaşandı. En az müthiş firma kadar, buna izin veren ve denetlemeyen yetkili birimler de suçludur.  Tek suçsuz ve mağdur olan, 120 haneli Manolya sitesi sakinleri olarak biziz. Ama korkuyu da biz yaşıyoruz, mağduriyeti de. Sebep oldukları bu mağduriyetimizi en kısa zamanda gidermelerini bekliyoruz.” dedi.

hyln04.jpg

hyln01-002.jpg

hyln02-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum