1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da köy hırsızları yakalandı!
Pazar'da köy hırsızları yakalandı!

Pazar'da köy hırsızları yakalandı!

Pazar'ın bazı köylerinde bir süredir devam eden ev hırsızlıklarının failleri, Jandarma'nın titiz çalışması sonucu yakalandı.

A+A-

Rize’nin Pazar ilçesindeki bazı köy evlerinden; buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, fırın, halı ve uydu alıcısı gibi ev eşyaları çalan bir hırsızlık şebekesi, Jandarma’nın titiz çalışması sonucu çökertildi.

Edinilen bilgiye göre özellikle şehir merkezinde MOBESE kameralarının devreye girmesinden sonra köylerde hırsızlık olaylarında yaşanan artış üzerine, Pazar İlçe Jandarma ekipleri takibat başlattılar.
26493
Son olarak ilçenin Ortayol köyünde, Dursun Ali K.’nın evinde, hırsızların buzdolabını çalarken düşürdüğü raftan yola çıkan olay yeri inceleme birimi, Ardeşen ilçesi ve Rize ilinde ikinci el eşya satan işyerlerini takibe aldı.
26492
Rize’de 2. el eşya satan bir işyerinde Dursun Ali K.’nın evinden çalınan, bir rafı eksik buzdolabını bulan Jandarma ekipleri, araştırmayı derinleştirerek, hırsızlık olayına karışan aynı aileden İ.G., C.G. ve M.G.’yi yakaladı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.G. (38) tutuklanırken diğer şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Pazar İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı olay yeri inceleme ekipleri, bir süre önce de bir otomobilin olay yerinde düşen dikiz aynası lastiğinden yola çıkılarak başlatılan inceleme sonucu, ilk bakışta trafik kazası olarak gözüken, 'gaspa teşebbüs' olayını aydınlatmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum