1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'da köyler arası heyecan 4
Pazar'da köyler arası heyecan 4

Pazar'da köyler arası heyecan 4

Pazar 3. Spor Şenliği kapsamında devam eden köyler arası futbol turnuvasının 4. gününde 5 karşılaşma oynanırken 1 karşılaşma yarıda kaldı.

A+A-

NACİ GÜVEN
İlçe kaymakamlığınca Pazarspor Suat Karabekir tesislerinde organize edilen Pazar 3. Spor Şenliği etkinlikleri kapsamında tertiplenen köyler arası futbol turnuvasında heyecan devam ediyor.

Turnuvanın 4. etabında bugün oynanan karşılaşmaları, Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin ile Belediye Başkanı Ahmet Basa ve çok sayıda sporsever izledi.

TOPLU SONUÇLAR: 

09:00OCAKBOĞAZLI7-2
10:00SESSİZDEREKUZAYCA-GÜNEY

(T) 

-

(T) 

11:00DERNEKÖRNEK11-1
13:00KESİKKÖPRÜYAVUZ3-1
14:00SUBAŞIAKTAŞ7-0
15:00TEKTAŞAKTEPE-DARILI2-5

PUAN CETVELİ:



Günün ilk karşılaşması Ocak köyü ile Boğazlı köyü arasında oynandı.

Karşılaşmayı Ocak Köyü 7–2 kazandı. Ocak köyünün gollerini Bahadır (3), Mustafa Başar (2) ve Mustafa Öztürk (2) attı. Boğazlı köyünün 2 golünü ise Murat kaydetti.

Günün ikinci karşılaşması ise çıkan tartışma nedeniyle yarıda kaldı. Kuzayca-Güney köyün Sessizdere köyü karşısında 4–2 önde olduğu müsabakayı hakem tatil etti. Karşılaşmanın sonucunu tertip komitesi verecek.

Günün üçüncü maçı ise Dernek köyü ile Örnek köyü arasında oynandı. Dernek köyü bu karşılaşmayı 11–1 gibi farklı birskorla kazandı.

 Dernek köyünün gollerini Doğan (5), Soner (2), Sadık (2), Hakan ve İbrahim atarken, Örnek köyünün tek sayısını Serdar kaydetti.

Dördüncü karşılaşma da Kesikköprü köyü ile Yavuz köyü arasında oynandı. Kesikköprü köyünden Selim Akdemirci'nin kendi kalesine attı gol ile Yavuz köyü, uzun süre 1-0 önde götürdüğü karşılaşmayı son 5 dakikada yediği gollerle 3-1 mağlup tamamladı.

Kesikköprü köyünün gollerini Selim Sarıbaş, Ferdi ve Uğur kaydetti.

Beşinci maç ise Subaşı köyü ile Aktaş köyü arasında oynandı. Subaşı köyü rakibine oranla daha üstün bir performans ortaya koyarak karşılaşmayı 7–0 gibi farklı bir skorla kazandı.

Subaşı köyünün gollerini Ali (4), Bektaş (2) ve Yusuf attı.

Günün altıncı ve son karşılaşmasında Tektaş köyü ile Aktepe-Darılı köyü karşı karşıya geldi.

Maçı Aktepe-Darılı köyü 5–2 kazandı. Golleri Aktepe-Darılı köyü adına Volkan (3) ve Murat (2) kaydederken, Tektaş köyünün gollerini Hayri ve Tunahan attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
33 Yorum